Preloader

RETURNAREA PRODUSELOR

Daca, dupa ce ati receptionat comanda, constatati ca produsele primite nu va plac sau nu vi se potrivesc, le puteti returna in termen 14 de zile calendaristice din momentul primirii coletulului, cu conditia sa ne instiintati despre intentia dumneavoastra de a face retur. Este suficient sa ne anuntati de intentia dumneavoastra prin e-mail (contact.tinco@gmail.com) sau prin formularul de contact din site, costul transportului retur fiind in sarcina dumneavoastra.
Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor nostri va vom fi recunoscatori daca ne veti spune motivele returnarii. Va multumim!
De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a returna produsul trebuie sa specificati modalitatea de compensare, alegand din:
  • inlocuirea produsului cu unul asemanator, sau alta masura, sau alt produs de pe stoc;

  • primirea banilor inapoi.
Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
  • daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin atunci noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar

  • daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.
In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati un cont bancar de-al dumneavoastra. Plata returului se face in 5 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului si a tuturor informatiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect si titularul contului).

Nu se ingradesc in niciun fel drepturile conferite prin OUG 34/2014, OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.

Conditii pentru returnarea produselor:
  • Sa ne instiintati prin e-mail sau prin telefon la numarul afisat, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse

  • Deasemenea, produsul trebuie sa nu prezinte semne de purtare sau deteriorare si se trimite in ambalajul original avand toate etichetele intacte si atasate de produs.

  • Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor de prezinta urme de purtare sau deteriorare